linda m

m.pOp 2 mei 2017 heb ik een workshop gevolgd zijdenbloemen maken bij Lana en ik kom zeker nog een keer terug!

Was een heel bijzondere leervolle dag met heel duidelijke uitleg over verschillende technieken.

Er werd gewerkt in een kleine groep (4 personen) zodat iedereen volop aandacht kreeg.

Na afloop ging ieder met een prachtig werkstuk naar huis! Dank je wel Lana!

Mechtild

Moniquenwerk Broderie d'Art
vooral voor nederlandse en belgische volgers...
Heb je ooit zijden bloemen willen leren maken?
ik heb op de Landelijke hoedendag Lana Semenova ontmoet, een specialiste in het maken van zijden bloemen... dus als je ooit een les bloemenmaken zoekt, dan kan ik je haar van harte aanraden!
http://www.zijdenbloem.nl/

Bedankt voor de leerzame workshop, ik heb veel geleerd over het modeleren van zijde en ander mooie materialen!

 
Beste Lana, op een subtiele, verfijnde manier heb jij mijn 'look & feel' op maat vertaald in een wondere werkelijkheid van zijden texturen, materialen en kleuren. Ik had ze zo mooi niet zelf kunnen bedenken. Heel erg bedankt voor deze 'bloem' van een 'bloem'. Creatieve groeten, ik kom zeker nog bij jou terug !
Carine
(13-12-2016)

pervi

We had a lovely workshop with Lana Semenova. She makes wonderful flowers, cherries and more beautiful things. Contact her for a workshop.
Jokeimage (7)

 

Een hele fijne workshop met verbluffend resultaat. Lana doet erg haar best om het voor iedereen zo fijn mogelijk te maken. Met een klein groepje leert ze je verschillende technieken zodat je met een prachtige bloem naar huis gaat, en het is ook nog eens erg gezellig!
PUCK

10

 

Lieve Lana,
Bedankt voor de fijne privéles/workshop  "Vlinders maken", het was een leuke dag en ik heb veel van je geleerd. De benodigde materialen heb ik besteld en ik popel om binnenkort mijn eigen vlindertjes te gaan maken! En ik hoop binnenkort nog een terug te komen voor een van je andere prachtige workshops! Nogmaals bedankt voor het delen van je kennis.
Loes
PART_1456250396730_mms_img1970516163

Lieve Lana,

Wat ben jij een fantastisch lieve en attente gastvrouw ! En zó creatief, geduldig en zó gepassioneerd om jouw kennis te delen ! Je leert ons werken met verschillende materialen en technieken, echt fantastisch ! Ik heb enorm genoten van de workshops. Het is gewoon zo leuk om zijden bloemen te maken, iedereen gaat telkens met een prachtig exemplaar naar huis. Ik kijk al uit naar de volgende workshop.

Rita

 

Bedankt voor de leerzame workshop, ik heb veel geleerd over het modeleren van zijde en ander mooie materialen! Rita ( 2-5-2017)

 

 

rita

17

Iets later dan ik normaal post maar zit nu net in de trein terug naar huis. Vandaag een super leuke workshop gehad in het maken van zijden bloemen. De hele bloem en de blaadjes zijn gemaakt van zijde. Eerst kleur bepalen, verf mengen, al de blaadjes met de hand verven en drogen. Daarna met speciaal gereedschap de vorm in ieder blaadje maken en dan met die blaadjes een roos vormen. Ik heb er heel veel van geleerd en kan dalijk op verzoek van de klant een corsage maken in bijpassende kleur van de kleding. Ook voor bruiden zijn ze zeer mooi om als haardecoratie te gebruiken of op de jurk zelf te verwerken. Hier een aantal foto's van het proces en binnenkort is hij te bewonderen op de fotoshoot van de lila trouwjurk. Mocht je zijden bloemen willen leren maken dan raad ik een workshop bij Lana Semenova zeer zeker aan.
Desiree
11Mijn zijden roos gemaakt bij de workshop zijden bloem van Lana Semenova! (www.zijdenbloem.nl)
Wat een leuke workshop! Heel veel geleerd, en wat een hoop techniek in één bloem!
Daarbij erg gezellig en flink verwend met taart, thee, koffie en pannenkoeken (dan zit je bij mij goed haha) Inge4Beste Lana, Moe maar tevreden kwam ik thuis met mijn prachtige bloem !
De gastvrije ontvangst, de persoonlijke aandacht, de goede technieken en de mooie materialen zorgden samen voor een heerlijke dag.
Ik heb veel geleerd en hoop zeker nog eens terug te komen voor een volgende cursus. Met hartelijke groet,

Wies
www.laplusbelle-hoeden.nl

3